PERSOONLIJK BEGELEIDER
24 UUR PER WEEK IN VERBAND MET ZWANGERSCHAPSVERVANGING
STICHTING OASE

FUNCTIEKENMERKEN
Het organiseren, regisseren en bieden van maatschappelijk georiënteerde ondersteuning op alle levensgebieden aan de cliënten, waardoor deze in zijn eigen context, in staat worden gesteld om zo zelfstandig mogelijk in een maatschappelijke omgeving te functioneren. Er wordt gewerkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

HOOFDTAKEN
• Actieplan opstellen en onderhouden, voert hiertoe een krachten inventarisatie uit en stelt een individueel actieplan op.
• Actieplan uitvoeren, zoals begeleiding en individuele ondersteuning van cliënten bij zowel aspecten van sociaal begeleidende aard als ook op het gebied van dag invulling / participatie.
• Bijdrage leveren aan het jaarplan, registreren en rapporteren. Beheert eigen caseload en participeert in teamkrachtbesprekingen
• Het leveren van een bijdrage aan de organisatieontwikkeling en werken conform organisatiebeleid.

JOUW KENMERKEN
• Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde MBO-4 beroepsopleiding.
• Je beschikt over kennis van de methodiek Krachtwerk, psychopathologie en je hebt affiniteit met de doelgroep.
• Werkervaring in de psychiatrie is een pré
• Je hebt kennis van de sociale kaart, de organisatie en relevante wet- en regelgeving.
• Je bent in staat om systematisch te werk te gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uit te voeren.
• Je bent stressbestendig, initiatief- en vindingrijk, doortastend en zeer vaardig in schriftelijke verslaglegging.

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature betreft een functie in het kader van zwangerschapsvervanging voor de periode van 15 januari 2019 tot 15 mei 2019 bij Oase. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salaris is conform cao gehandicaptenzorg functiegroep 40 (min. € 1.826,- max. € 2.701,-).

Solliciteren kan uiterlijk tot 7 december 2018 via deze link:

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 december 2018.

Voor meer informatie over de vacature kun je je wenden tot Hilde Liesens, hoofd van de subregio
(tel. 06-46321797) of afdeling HR (tel. 088-7077600).

Voor meer informatie over de organisatie, bekijk onze website; www.stichtingoase.com  en www.levantogroep.nl