Open sollicitatie

De doelgroep van Oase zijn jongvolwassenen met een lichamelijke en/of psychische beperking. Oase richt zich hierbij op een leeftijdsgroep vanaf 18 jaar. In onze activiteitencentra wordt een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden, gericht op deze leeftijdsgroep.

Begeleider op oproepbasis (M/V)

De functie
De begeleider richt zich op het begeleiden van groepen en individuele cliënten. De begeleider is verantwoordelijk voor het leveren van verantwoorde zorg aan de cliënt tijdens de verschillende zorgactiviteiten. Tevens sturen zij vrijwilligers en stagiaires aan tijdens de aangeboden dagbesteding.

De eisen
De speciale voorkeur gaat uit naar kandidaten met afgeronde MBO SPW/SAW niveau 4, die zelfstandig kunnen werken. Begrip van de rol van begeleider in een organisatie is een vereiste. Enige kennis van ziektebeelden is een pre.

Het profiel
Je bent stressbestendig en in staat overzicht te houden. Je anticipeert en durft initiatief te nemen. Naast uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, heb je het vermogen om deze functie een duidelijke meerwaarde voor de organisatie te geven. Je hebt een duidelijke motivatie om te werken in de gehandicaptenzorg.

Het aanbod
Afwisselend werk binnen een organisatie die volop in beweging is en mogelijkheden biedt om jezelf te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg.

De procedure
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Claudia Polz of Sylvie Degens. Zij zijn bereikbaar op 045-5280280

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar:

6431 XL Hoensbroek
E: info@stichtingoase.com